Код на продукта: 393
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Спортна детска тениска с тъмно розов надпис

Количество:


4.6 40

Облечете красивата си дъщеря в спортна тениска с надпис, специално създаден за нея. Можете да изберете артикула и за подарък на момиче на близки приятели и роднини. Подходящ е за рожден ден, имен ден и всеки един празник на детето.

Изключително удобна и практична, тази дреха със сигурност ще стане фаворит за детето. Качеството на материята в комбинация с кройката и дизайна на щампата превръща тениската с надпис в неустоимо предложение.

Персонализация по ваш избор

Предлагаме ви няколко различни възможност, с които да създадете съвсем уникален и много оригинален подарък за момиченцето. Изберете от коя страна да щамповаме надписа – отпред или на гърба. Има и няколко вариации за цвят на мастилото. Тъй като моделът е за малки госпожици, избрахме подходящи нюанси в розово, лилаво, циклама или червено.

Най-страхотната опция се отнася до персонализиране на дрешката. Посочете ни как се казва детето – име или фамилия. Изберете какъв номер да отпечатаме – рождена дата, номер на любим спортист или други. Въведете желаната информация в празното поле, за да съумеем да създадем страхотната щампа на тениската.

Избирайки нас, ще ви изненадаме допълнително. Освен качествена и забавна дрешка, вие ще получите тениската с надпис опакована с красива панделка. Остава ви единствено да я поднесете.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук