Код на продукта: 401
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Спортна детска тениска с червен надпис и номер

Количество:


4.6 48

Предлагаме ви да закупите една много качествена и строго персонална тениска с надпис и номер за момче. Можете да изненадате детето с този оригинален подарък с повод или без. Подходяща изненада е за вашето момченце, за внуче, племенник или дете на близки приятели и роднини.

Подходящи празници, на които да подарите тениска с щампа

Имате много възможности. Ето й някои от тях – рожден или имен ден, Коледа, Великден, 15-Септември, 1-Юни и други. Тениската се предлага на много ниска цена, а качеството на изработка и използваните материали ще ви изненадат много приятно.

Текстилът на дрешката е съчетание от 95% памук и 5% еластан. Щампата е с червен цвят и може да е отпечатана отпред или на гърба. Предлагаме ви надписът да е изписан на български или на английски. Изброените опции няма да променят обявената цена на артикула.

Размери на тениската с щампа

Можете да прегледате таблицата с размер и да се ориентирате най-точно за необходимия ви. Предлагаме ви да изработим модела в няколко различни номера, които са подходящи за момченца от 9 месеца до 6 годинки.

Мастилото на тениската с надпис и номер няма да избледнее при спазване на указанията за употреба, които ще ви предоставим.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук