Код на продукта: 396
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Спортна детска тениска с черен надпис

Количество:


4.5 24

Персонален и страхотен подарък ви предлагаме, с който да зарадвате своето момиченце. Изненадата е подходяща и за племенница, внуче или детенце на ваши приятели. Подходящи празници, на които да подарите спортната тениска с надпис и номер са рожден или имен ден, 1 Юли, 15 Септември или други.

Персонализация на тениската с надпис

За да създадем оригиналния дизайн на артикула, ще трябва да ни посочите името на детето или неговата фамилия, както и номер, които да щамповаме. Предлагаме ви текстът да е изписан на български или на английски.

Можете да си изберете и от коя страна да е принта. Имате две опции - от предната или на гърба. Каквото и да посочите няма да се промени обявената цена на тениската с щампа. Друга възможност за надпис на щампата е да посочите фамилията и номера на любимия спортист на детето – футболист, волейболист, баскетболист или друг.

Материята на дрешката е 95% памук и 5% еластан. Мастилото на щампата е напълно безвредно и много дълготрайно. Наситеният му цвят ще се съхрани за много дълго време и след множество изпирания. Необходимо е само да се спазват указанията за употреба, които ще предоставим с тениската с надпис и номер.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук