Код на продукта: 399
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Спортна детска тениска с черен надпис и номер

Количество:


4.5 51

Искате ли да подарите на своето момченце спортна тениска с щампа? Предлагаме ви да се възползвате от нашето предложение, което се отличава с перфектно качество, а цената му е съвсем достъпна.

Можем да отпечатаме щампата от пред или на гърба на тениската. Посочете желаната страна, при поръчката си. Размерите на артикула са посочени подробно в таблица, по която да се ориентирате и да изберете необходимия ви.

Персонален подарък за момче

Щампата представлява комбинация между текст и номер. Надписът може да е името на детето или фамилията му, номерът – рожденият ден или друго число. Имате пълна свобода да персонализирате артикула по ваш вкус.

А защо да не създадем заедно спортна тениска с надпис и номер на любимия спортист на детето, без значение дали е футболист, баскетболист или волейболист. Необходимо е само да попълните желаната информация в полето за въвеждане на данни.

Материята и кройката на тениската ще осигурят несравнимо удобство на детето. Текстилът е съчетание от памук и еластан. Наситените цветове на принта ще останат непокътнати след множество изпирания.

Желаем да сме ви максимално полезни и точно заради това не само ще ви доставим качествена и уникална тениска с надпис, с ще я опаковаме с панделка. Така ще имате в ръцете си напълно завършен подарък, готов за поднасяне.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук