Код на продукта: 493
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Детска блузка " Син на Крал" с орнаменти

Количество:


4.5 16

Ако искате да изненадате с малък подарък своето момченце или пък искате да грейне усмивка на лицето на детето на някоя ваша приятелка, тогава ние от Смешки на Дрешки можем да ви отправим едно предложение. То може съвсем неочаквано да се окаже това, което търсите и да ви помогне да изберете подарък по-бързо и лесно, отколкото сте очаквали.

Щампата

Тази тениска се отличава основно заради своята щампа. Тя е в черен цвят и е красиво изписана. Текстът е кратък и гласи “Син на крал”. Над надписа има елементи, които наподобяват стилизирана корона. Щампата е разположена върху по-голямата предна  част на тениската. Тя може да се пере дори и с по-силни перилни препарати, но без това да се отразява по какъвто и да било начин върху яркостта е цвета на самата щампа.

За кого е подходяща дрешката?

Тази блузка е подходяща за момченца на възраст от 1 до 6 годишна възраст приблизително. Тя е доста добре решение за децата, които си падат по активния начин на живот, игрите и спорта.

Материята

Дрехата е изработена от памук, което позволява да се носи дори и от хлапета, които са по-чувствителни към различните материи или дори страдат от някаква алергия. Изработката е изцяло от памук, което позволява на кожата да диша, да се поти свободно и да не се чувства никакво спарване върху кожата.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук