Код на продукта: 365
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Сет за майка и син "Майка на принц / Син на кралица"

Количество:


4.5 33

Искате ли да изненадате ваша близка и малкото ѝ момченце с един спортен, но в същото време и елегантен комплект за майка и син? Ние от Смешки на Дрешки предлагаме супер качество, страхотна цена и максимален комфорт, като в същото време ви спестяваме нуждата да обикаляте в търсене на идеалния подарък.

Дрешките от комплекта са наистина чудесен избор, който ще се хареса на всеки. Те могат да бъдат закупени за всякакъв повод, като например рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, както и просто така, без да има конкретен случай и повод.

Дизайн

Тениската и бодито са бели и изчистени като цвят. Те са изключително стилни, като бодито има класическа кройка, докато тениската е с дизайн, близък до класическия, но все пак не напълно. Привнесена е модернистична нотка, която цели да се постигне едно по-младежко излъчване, защото все пак, всяка мама иска да бъде хубава и елегантна. Бебешкото боди от своя страна е изцяло издържано в класически стил, което е гаранция за удобство.

Щампата

Щампата и на тениската за мама, и на бебешкото боди за момченце, е изработена с много голяма прецизност. Нейното качество е не само чисто визуално, което е очевидно, но също така и от гледна точка на издръжливост. Тя може да устои на многократно изпиране и няма да се поддаде на влиянието дори и на най-силните перилни препарати.

Това е много важно, защото именно щампата е едно от нещата, които правят тениската да изглежда нова и запазена. Самият надпис на тениската е идентичен с този на бебешкото боди, но все пак е адаптиран специално за нуждите на всеки от притежателите. Така например майката има щампа с тениска "Майка на принц", докато бебешкото боди се отличава по надписа, който казва "Син на кралица".

Размери

Тениската се предлага на ваше разположение в 4 различни размера, което прави избора на дреха изключително лесен. На практика всеки може да открие това, от което се нуждае. Независимо дали сте нисичка или по-висока, дали сте слабичка или по-закръглена, изборът е богат.

При бебешкото боди е дори още по-голям. Там на ваше разположение са 8 различни размера, като всеки един от тях се различава малко от предишния. Така за всяко бебе от 0 до 30 месеца може да се намери подходяща дреха.

При поръчка

Преди да направите заявка за комплекта за майка и син ви препоръчваме да разгледате по-внимателно и в по-големи детайли таблиците, които сме добавили под продуктите. Там детайлно е описано каква е точната дължина и ширина на всеки един продукт от комплекта, като информацията е дадена в сантиметри.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук