Код на продукта: 438
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Сет за майка и дъщеря с корона

Количество:


4.8 54

Майка на Принцеса § Дъщеря на кралица

Ако искате да закупите забавен комплект от тениска и бебешко боди за майка и дъщеричка, независимо дали за вас, за вашата любима и дъщеря ви или за ваши близки, ние от Смешки на Дрешки имаме това, от което се нуждаете. Предлагаме на вашето внимание един страхотен комплект, съчетават супер високо качество на невероятна цена. Но какво всъщност представлява комплекта?

Тениската за мама

Блузката за мама е с кройка близка до класическата, но с някои малки подобрения, които имат за цел да я направят по-удобна за носене и по-ефектна като дизайн. Тениската има малко по-широко деколте, което я прави идеална за горещите летни дни. Освен това, в талията има леко стеснение, но без да е плътно прилепнала. Това целенасочено създава по-строен силует и по-стегната талия.

Тениската за мама е бяла на цвят. Акцентът при нея попада върху щампата. Тя представлява надпис, който гласи "Майка на принцеса". Текстът е изписан в черно, като над него има изрисувана златна корона. Щампата е много елегантна, но и устойчива. Дори след многократни изпирания с всякакви перилни препарати, тя ще остане все така качествена и наситена.

Бодито за бебчето

Бебешкото боди представлява класически модел бебешка дрешка, с къси или дълги ръкави. Дрешката е бяла на цвят, като на лицевата страна има забавна щампа, идентична с тани на тениската на мама, но леко изменена и гласяща "Дъщеря на кралица".

Дрешката е създадена така, че да има стилен и качествен външен вид, но това по никакъв начин не противоречи на удобството. То е наистина изключително голямо и позволява на бебчето да се чувства комфортно във всеки един момент. Платът е приятен на допир и лесен за поддръжка. Дори след многократни изпирания и той, и щампата ще останат в отлично състояние.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук