Код на продукта: 361
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет за майка и дъщеря "Кралица/Дъщеря на кралица"

Количество:


4.6 27

Скъпи татковци, ето ви едно много красиво предложение за подарък на вашата съпруга и дъщеря – тениска и боди с надпис "Кралица" и "Дъщеря на кралица". Предлагаме ви да го закупите на много ниска цена и да се възползвате от възможността да отправите невероятен комплимент и признание към любимата си.

Красивият дизайн на щампата веднага ще привлече всички погледи към себе си. Накарайте жена си да се чувства много обичана, ценена и важна за вас. Можете да я изненадате за рожден ден, имен ден, Свети Валентин както и за други прекрасни празници в семейството ви.

Бебешко боди с щампа

То е подходящо за малко момиченце на възраст от 0 до 2,5 годинки. Материята на дрешката е чист памук и няма да създаде дискомфорт на детенцето. Закопчава се отстрани на вратлето, което го прави много лесно у бързо за преобличане.

Тениска с надпис

Тя е изработена от 95% памук и 5% еластан. Предлага се в размери от S до XL. Кройката е също токова удобна и комфортна. Мастилото на щампата е черно и много дълготрайно. Можете да съхраните наситения му цвят, при спазване на изискванията за употреба, които ние ще ви предоставим с комплекта тениска и бебешко боди с надпис.

размери бодита размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук