Код на продукта: 362
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет за майка и дъщеря "Дъщеря на кралица/Майка на принцеса"

Количество:


4.6 31

Независимо дали търсите нещо с което да поглезите себе си и малката си дъщеричка или искате да направите качествен подарък на своя близка, която има малко момиченце, дамският комплект от тениска за мама и бебешко боди за момиче е страхотно решение. Топ качество и супер цена се съчетават заедно за да ви предложат невероятен дизайн и естествени материали.

Ние от Смешки на Дрешки ви гарантираме, че този наш продукт е от най-високото възможно качество и вие ще усещате това във всеки един момент докато носите дрехите от комплекта. Малкото ви бебче ще се чувства много удобно, а розовата щампа с надпис "Майка на принцеса" / "Дъщеря на кралица" ще ви накара да се чувствате наистина специално.

Бебешкото боди

Притежава класически дизайн и кройка, така че предлага много стил, но едновременно с това и максимално равнище на комфорт. Дрешката се предлага както с къс, така и с дълъг ръкав, което може да ви помогне да изберете най-доброто решение точно за вашата ситуация. Освен всичко останало, дрехата е изработена и от 100% чист памук, което поддържа кожата топла, чиста и суха, без да я спарва и да създава какъвто и да било дискомфорт.

Тениската за мама

По отношение на тениската за мама може да се каже, че предлага дизайн, който до голяма степен се доближава до класическия, но малко се отклонява от нормата, за да предложи нещо още по-добро. Деколтето е леко увеличено, което придава на дрешката младежки привкус, а леко вталената кройка едва доловимо прави силуета по-строен и елегантен. Всичко това се съчетава успешно с всеки тип дамска фигура.

Размери

По отношение на размерите, при нас можете да намерите наистина доста голямо и впечатляващо разнообразие. Така например, дамската тениска се предлага в 4 различни размера - S, M, L, XL. Те покриват почти всички възможни типове фигура, като вероятността да намерите това което искате е над 99%. По отношение на бебешкото боди важи същото. Там на разположение са 8 различни размера, които покриват нуждите на децата между 0 и 30 месеца (две години и половина).

При поръчка

Много добра идея е при поръчка да разгледате по-подробно и внимателно таблиците към продуктите. Там ще откриете много подробна и в същото време изключително важна информация. Най-детайлно е описано каква е точната дължина и ширина на дрехите от комплекта в сантиметри.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук