Код на продукта: 363
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет с корона за майка и дъщеря "Дъщеря на кралица / Майка на Принцеса"

Количество:


4.5 43

Ние от Смешки на Дрешки искаме да ви предложим един изключителен сет за майка и дъщеря, който можете да закупите както за себе си, така и за подарък за ваша приятелка и нейното малко момиченце. Топ качеството и супер цената се допълват до съвършенство с удобство, за което не сте се и надявали за да се превърнат в идеално решение за всеки един повод.

Какво представлява комплекта?

Този комплект се състои от тениска и бебешко боди, като тениската за мама се предлага в четири размера (S, M, L, XL), а бебешката дрешка за малкото момиченце - в 8 различни размера. Дамската тениска обхваща всички най-разпространени типове дамска фигура, а бебешката дрешка от своя страна обхваща нуждите на деца от 0 до 30 месечна възраст.

Кройка и дизайн

Тениската има много женствена кройка, която е близка до класическата, но все пак не е съвсем такава. Наблюдава се известно стеснение на кройката в областта на кръста, което прави дамския силует по-елегантен и фин. Освен това, деколтето е малко уголемено, което прави тази част от тялото на жената по-впечатляваща, но без самото деколте да е твърде широко и голямо.

Бебешкото боди е изработено в изцяло класически стил, което се обяснява с факта, че класическата кройка на бебешките бодита се сита за най-удобно решение, което все още не е намерило своето подобрение. Освен това е снабдено и със специален отвор за бърза и лесна подмяна на пелените.

Щампата

Щампата и на двете части от комплекта е идентична. Дамската тениска обаче гласи "Майка на принцеса", а тази на бебешкото боди казва "Дъщеря на кралица". И двете щампи са декорирани с допълнителни елементи за по-ефектен дизайн и са изработени в черен цвят, като тази комбинация от бял плат и черна щампа създава един леко елегантен привкус на иначе подчертано спортния комплект.

При поръчка

Много е важно при поръчка да не забравяте да разгледате с повече внимание таблицата под комплекта. Там ще откриете допълнителна и подробна информация, която ще ви спести вероятността от допускане на грешка при поръчка. В таблиците сме добавили подробни данни за това каква е точната дължина и ширина в сантиметри на всеки отделен размер от артикулите.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук