Код на продукта: 564
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет "ПАНДА"

Количество:


4.7 17

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим един невероятен сет за майка и дъщеря с щампа с панда. Комплектът се състои от бебешко боди и дамска тениска, които са създадени така, че да съчетаят максимално удобство и комфорт, но с много стил.

Уникална щампа

Щампата на панда е идентична на двете тениски, а самата картинка представлява панда с вдигнати нагоре ръце и малко розово сърце над нея. Щампата е не само изключително симпатична, но и много издръжлива на пране. Тя няма да се промени дори и след многократни изпирания. Прахът за пране и автоматичната пералня няма да изтрият цветовете и блясъка на картинката ни най-малко.

Удобни за всеки ден

Независимо дали говорим за дамската тениска или за бебешкото боди, дрехите от този комплект са подходящи за всекидневна употреба. Това се дължи на факта, че те са изключително удобни, поддържат се лесно и създават приятно усещане за свобода при движение.

Разнообразни размери

С цел да отговори на нуждите на всички потребители, дрехите от комплекта се поръчват заедно, но размерите се избират индивидуално. Така размерът на дамската тениска не е по никакъв начин обвързан с този, който има бебешкото боди. Предлагат се големини за дами с всякакъв тип ръст и телосложение, а за малчуганите се предлагат размери, които да покрият нуждите на децата от 0 до 30 месеца.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук