Код на продукта: 565
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет Майка и Дъщеря LOVE

Количество:


4.8 11

Сет за майка и дъщеря със сърце в розово е едно много оригинално предложение, което ние от Смешки на Дрешки имаме за вас. Това е един малък жест, с който да зарадвате себе си и малкото си момиченце, подарявайки си удобство и качество.

Издръжливи на пране

Ние от Смешки на Дрешки можем да ви уверим, че дрехите от този сет за майка и дъщеря са изключително устойчиви на пране. Това важи както за плата, така и за щампата. Те ще се запазят в много добро състояние, дори и след дълго време, в което ще ги носите, без да се появяват следи от ползване.

Удобни за носене всеки ден

Дамската тениска и бебешкото боди са изработени в стил, който предполага, че те могат да се ползват всеки ден без никакъв проблем. Дрехите са изключително удобни, за което допринасят както изборът на материя, така и кройката.

Оригинален дизайн

Тениската и бебешкото боди са в класическия бял цвят, но на предната си страна са декорирани с изключително привлекателна щампа, изобразяваща нарисувано в розово сърце. Надписът “Love” е разделен на две части, като половината букви са на половината на майката, а другата половина от буквите са на тази част от сета, която е за дъщеричката.

Разнообразие от размери

Както за дамската тениска, така и за бебешкото боди могат да се намерят голямо разнообразие от размери. Те са съответно 8 различни за момиченцето, което помага да се покрие възрастовия диапазон до 2 годинки и половина.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук