Код на продукта: 556
Наличност: В наличност
33.95лв.

Варианти за Комплект от 2 броя бодита ШЕВИЦИ за момиче

Количество:


4.4 18

Какво по-удобно има за едно малко бебе от това да облече любимото си висококачествено бебешко боди? Ние от Смешки на Дрешки предлагаме на своите клиенти едни от най-висококачествените налични на българския пазар продукти за деца, като можем с радост да ви представим бебешкото боди за момиченца в бял цвят с народни шевици.

Интересното в случая е, че говорим не за една дрешка, а за комплект от две идентични бодита, които могат да ви осигурят максимално спокойствие, че за толкова добра цена сте закупили две алтернативни дрешки, с които да преобличате малкото си съкровище всеки път, в който то се изцапа.

Всякакви цветове и размери

Разнообразието е наш изключителен приоритет. Ето защо ние ви предлагаме всякакви размери, които да удовлетворят нуждите на малкото дете, стига то да е на възраст до 2 години и половина. Размерите са пред всеки 3 месеца, тоест може да се намери по нещо за всяка възраст, независимо дали бебето е новородено или вече малко по-отраснало.

Цветовете са винаги в бяло за самата дрешка, тъй като на този фон се получава по-добър ефект от цветовете на щампата. Използваните материали са също от значение, като тук говорим за 100% чист памук с най-високо качество.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук