Код на продукта: 446
Наличност: В наличност
57.95лв.

Варианти за Семейни Коледни тениски с Дядо Коледа

Количество:


4.2 30

Ако искате да изненадате цялото си семейство с нещо, което да не е много скъпо, но да предлага супер качество, тогава трябва да разгледате едно от страхотните предложения на Смешки на Дрешки - комплект за цялото семейство от мъжка и дамска тениска, както и малко бебешко боди за деца до 30 месечна възраст.

Какво представлява комплекта?

Комплектът от 3 дрешки за мама, татко и бебчо предлага сходен дизайн и идентична щампа. Дрехите са бели на цвят и имат класическа кройка, като всяка една от тях има своите предимства. Бебешкото боди е много удобно, дрехата за мама подчертава талията, а дрехата за татко прави раменете и гръдния кош оптически по големи и силни. Щампата представлява образ на дядо Коледа. Изобразено е лицето на веселия старец, което има дълга бяла брада и е широко усмихнат.

Издръжливост

Дрехите от комплекта са изработени от качествени материали, като платът може да издържи на редовно пране за дълъг период от време и това ни най-малко няма да го захаби. Щампата ще остане също в отлично състояние, като тя няма да загуби ни най-малка част от своята наситеност. Особено важно е това за детските дрешки, тъй като всички знаем колко трудно поддържат хигиена децата и колко често трябва да перем дрехите им.

Размери и поръчка

Дрехите от комплекта представляват съответно мъжка тениска, която се предлага в 5 различни размера, дамска тениска, която се предлага в 4 различни размера, както и бебешко боди, което е на ваше разположение в 8 различни размера. За да се спрете на точния размер за вас, то най-добре обърнете по-голямо внимание на таблицата намираща се в близост до комплекта. Тя може да ви даде детайлни данни за това колко е дължината и ширината на всеки един от размерите, които предлагаме, което ще свали вероятността за грешка почти до 0%.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук