Код на продукта: 357
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Семеен комплект за татко и син "ТАТКО" § "МОМЧЕТО НА ТАТКО"

Количество:


4.4 50

Ако искате да подарите на своя любим и на сина ви оригинален подарък, за който да сте сигурни, че ще се ползва и ще се хареса, но все пак не желаете да похарчите луди пари за него, ние от Смешки на Дрешки знаем от какво се нуждаете. Комплектът тениски за татко и син е много интересно решение, което със сигурност много ще допадне на вашите хора, тъй като съчетава трите най-важни елемента - супер цена, топ качество и изключителен комфорт.

Какво представлява комплекта?

Комплектът се състои от 2 тениски, като едната е за таткото, а другата за сина. И двете са изработени от 100% чист памук, като има и опция за поръчка на лукс модел, който съдържа и 5% еластан, което има за цел да създаде по-високо усещане за комфорт и удобство при носене.

Тениската за татко

Блузката от комплекта, която е предназначена за таткото е черна на цвят. С ял надпис е изписано "Татко", под което има бяла на цвят щампа на мустаци. Дрехата подчертава силните страни от мъжката фигура и едновременно с това прикрива някои дребни недостатъци. Предлага се в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL.

Тениската за момчето

Тениската за момчето се предлага в 7 различни размера и е приблизително подходяща за момчета от около 2 и половина до около 12 - 13 годишна възраст. Тениската е бяла на цвят, като текстът с черен цвят гласи "Момчето на татко". Под надписа има и щампа на мустаци, които този път са черни.

При поръчка

Много е важно да обърнете внимание на таблиците под комплекта. Те ще ви помогнат да изберете този модел, който е най-подходящ. За да улесним вашия избор, ние сме приложили пълна информация за това каква е ширината и дължината на всеки отделен размер в сантиметри.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук