Код на продукта: 548
Наличност: В наличност
43.95лв.

Варианти за Семеен комплект "Най-прекрасната майка/Имам най-прекрасната майка"

Количество:


4.7 19

Комплектът “Най-прекрасната майка / Имам най-прекрасната майка” предлага два артикула на една изключително атрактивна цена. В комплекта ние от “Смешки на Дрешки” сме включили комфортна детска тениска за момиченце и стилна дамска тениска за нейната майка.

Щампата

Щампата представлява красиво изписан текст, който е съчетан с венец от цветя. Тя изглежда изключително добре и освен това е много устойчива на външно влияние и пране. Гарантира се запазване на цветовете дълго след като сте направили покупката.

Качествена изработка

Двете части от комплекта могат да се похвалят с това, че са изработени от висококачествени материали. Те притежават уникален и оригинален дизайн, който ги отличава от всичко, което се предлага в търговската мрежа.

Тениските за майка и дъщеря са изработени от 100% чист памук, като към тях има добавени единствено 5% еластан, чието предназначение е да направи усещането на допира на плата върху кожата по-приятно, както за майката, така и за нейната малка дъщеря.

Платът се понася изключително добре дори и от най-деликатната кожа, като именно това е материята, която се препоръчва най-много при закупуването на бебешки и детски дрешки.

Удобна кройка

Удобната кройка дава възможност да се чувствате комфортно във всеки един момент, да се движите активно, да се разхождате, да спортувате и да се наслаждавате на движението във всичките му форми на ежедневна база. Дрехата предлага максимално удобство както навън, така и у дома.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук