Код на продукта: 567
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Комплект Мама, Татко и Аз "БАТЕРИЯ"

Количество:


4.5 15

Ако търсите сет, който да е подходящ за цялото семейство, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно невероятно предложение. Бихме искали да ви представим комплектът “Батерия”, който се състои от дамска тениска за мама, мъжка тениска за татко и симпатично бебешко боди за малко момченце или момиченце.

Комплект “Батерия” — какво представлява

Комплектът е изцяло изработен в бяло, а за направата е използван най-висококачествен памук. Тениските за мама и татко са с известно съчетание на еластан, което се прави с цел по-приятно усещане от начина, по който дрехата приляга по тялото. Бебешкото боди, от своя страна, е също бяло, а материята е изцяло памук.

Щампата

Щампата се изработва от висококачествен материал, който позволява цветовете да се запазят пране след пране в автоматична пералня със силни перилни препарати. Самата щампа е акцент на дрехите от комплекта. Картинката представлява три батерии. На мъжката тениска батерията е наполовина изтощена, а на дамската тениска тя е почти напълно изхабена, докато на бебешкото боди батерията е в зелен цвят и заредена напълно.

Подходящи за всеки ден

Този стил, в който са изработени дрехите, позволява те да се носят и ползват ежедневно. Подходящи са за носене както у дома, така и навън, докато се разхождате цялото семейство.

Размери

Дрехите от комплекта се описват като размер по отделно, защото все пак са предназначени за отделни хора. Те предлагат решение за всеки тип мъжка и дамска фигура, а бебешкото боди се предлага в 8 различни размера, които покриват възрастовия диапазон между 0 и 30 месечна възраст.

размери бодита размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук