Код на продукта: 442
Наличност: В наличност
57.95лв.

Варианти за Семеен коледен комплект снежен човек и име

Количество:


4.4 19

Ако търсите нещо интересно, което да подарите за Коледа на семейството си или пък на свое приятелско семейство, ние от Смешки на Дрешки имаме чудесна идея за това. Предлагаме ви комплект за цялото семейство, който се състои от бебешко боди, от мъжка и от дамска тениска. Всичко това може да бъде ваше на изключително ниска цена.  Топ качеството се съчетава с невероятния дизайн, които многократно надвишават цената на комплекта.

Какво представлява?

Семейният коледен комплект с възможност за изписване на името и с щампа на снежен човек е едно чудесно решение за цялото семейство. Дрехите са еднотипни по отношение на дизайна. Всички те имат по две въгленчета за очи, по един морков за нос и името изписано под формата на усмивка. Това именно е акцентът на мъжката и дамската бяла тениска и на също бялото бебешко боди. 

Размери

Комплектът предлага голямо разнообразие от размери. Съответно, мъжката тениска се предлага в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL. Те покриват нуждите на всички най-популярни типове телосложение. При жените са на лице 4 размера - S, M, L и XL. Бебешкото боди предлага най-голямо разнообразие, защото съответно и малчуганите растат и се променят най-много и нуждата от по-голямо разнообразие при тях е по-очевидна.

Устойчивост на носене и пране

Важно е да се знае, че продуктите от комплекта са много устойчиви на носене и пране. Качествените платове, в комбинация с добрата изработка на щампите, позволява да носите дрехите на ежедневна база и без да се опитвате да ги пазите. Те могат да се перат постоянно, като това няма да направи плата по-малко приятен, нито ще избели щампата.

размери бодита размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук