Код на продукта: 441
Наличност: В наличност
57.95лв.

Варианти за Семеен коледен комплект с еленче и име

Количество:


4.5 31

Ние от Смешки за Дрешки имаме едно чудесно решение ако ви предстои да гостувате на ваше близко приятелско семейство, на сина си или на дъщеря си. Предлагаме семеен комплект от мъжка тениска, дамска тениска и бебешко боди, всички от които са с еднотипен и сходен дизайн. Дрехите са перфектния подарък, защото предлагат много изгодна цена в съчетание с топ качество, което е рядка комбинация и рядко се среща.

Щампата

И трите дрехи от комплекта имат сходна щампа. Тя представлява коледно еленче с кафяви рога, като на бебешката щампа и на щампата на дамската тениска има малка панделка на един от рогата, докато на мъжката няма. И на трите щампи има по чифт черни очички и голям овален червен еленски нос. Там където е устата на елена има щампа с вашите имена, които трябва да напишете при поръчка за да можем след това да отпечатаме. Щампите са много устойчиви на пране и се запазват доста качествени за дълго време.

Кройка и материя

Кройката на тениските е класическа с ясно подчертан спортен стил. Тя позволява да се постигне максимален комфорт и свобода на движение, което прави дрехите удобни за ежедневно ползване у дома и навън. Тениските са чудесно решение за това какво да облечете по време на разходка, на спорт или докато се занимавате с домакинските си задължения. Бебешкото боди също има класически дизайн, но то няма как да бъде със спортен стил и вместо това предлага максимален комфорт и свобода на движение. 

При поръчка

Препоръчваме ви когато попълвате поръчката си да обърнете внимание на таблицата с информация за продуктите Там ще намерите колко точно е дължината и ширината в сантиметри на всеки един от продуктите. Така вероятността да поръчате неточен размер тениски или бебешко боди ще се сведе до минимум.

размери бодита размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук