Код на продукта: Б021
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 26

Боди за момиче с шише и биберона на ниска цена

Ние от Смешки на Дрешки знаем чудесно колко е важно да подсигурите възможно най-висока безопасност във вашата кола когато пътувате с малкото си бебче или внуче. Ето защо имаме за вас един изключителен продукт  топ качество, който се предлага на невероятно ниска цена. Става дума за специално създадено мини декоративно боди за кола за момиче с щампа с шише и биберон и надпис "Бебе в колата".

Каква е целта на бодито?

Основната задача на това качествено, но много изгодно мини боди е да привлечете вниманието на останалите водачи на пътя, като им заявите с този аксесоар "Внимавай, защото моето бебе се вози тук". То е малко по-размер и обикновено се поставя на видимо място в колата, каквото е страничния или задния прозорец. По този начин, вярвате или не, всеки би бил поне малко по-внимателен докато шофира край вас.

Как изглежда?

Мини бодито е досущ като истинските бодита предназначени за носене. Това обаче е подвеждащо, защото това има размери от едва 10,5 на 18 сантиметра. По този начин то ще се забелязва лесно от другите шофьори, но няма да ви пречи да виждате колите на пътя край вас и зад вас.

То изглежда наистина стилно. Създадено е от качествена материя и е в нежен бял цвят. За декорация са използвани нежни розови нюанси и малка весела щампа. На нея е изобразено шише за бебе и биберон, а над и под щампата с големи розови букви пише "Бебе в колата". Стилният дизайн ще направи вашият автомобил не само по-безопасен, но и ще го направи едно много по-приятно място за вас и за всеки, който пътува с вас.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук