Код на продукта: Б016
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.4 44

Розово мини боди за кола с надпис на ниска цена

Ако сте родители на малко бебче или пък наскоро ви се е родило внуче, тогава трябва да сте вече дори и още по-внимателни докато сте на пътя. Един оригинален и нестандартен начин за постигане на по-висока сигурност е като поставите в колата си мини боди, което да сигнализира на останалите водачи, че сте с бебе в колата.

Ние от Смешки на Дрешки имаме най-добрите предложение, а това което искаме горещо да ви препоръчаме е специално създадено за момиченце. То идва с надпис "Бебе в колата" и определено ще ви впечатли със своето топ качество и страхотна цена.

Какво представлява бодито?

Декоративното мини боди представлява едно малко копие на истинското бебешко боди, но с тази разлика, че предвид размерите си то няма как да бъде носено. Мини бодито обаче се отличава от истинското и по някои други допълнителни детайли, като например това, че не разполага с копченца и отвор за подмяна на пелените.

Дизайн и щампа

Тъй като този модел декоративно боди е създаден специално за кола, в която се вози момиченце, неговите цветове са доминирани от розовите нюанси. Като цяло дрешката е бяла, но розовото се открива в най-различни елементи, надписи, картинки и кантове.

На предната страна на бодито има изобразено малко момиченце, което объркано стои с главата надолу, като целта е да се предизвика внимание от страна на останалите водачи и да бъдат те по-предпазливи, когато карат в близост до вас.

Размери

Размерите на мини бодито за кола са стандартни. То има големината приблизително на човешка длан, като точните размери са 10,5 на 18 сантиметра. Тази големина е идеална за целта, за която то е предназначено. То ще може лесно да се забелязва от останалите водачи в движението, но няма да ви пречи да виждате другите автомобили от прозореца на колата.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук