Код на продукта: Б019
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Мини боди за кола с име в лилаво

Количество:


4.4 39

Сигурността в колата трябва винаги да бъде приоритет, но когато возите малко бебе трябва наистина да дадете от себе си дори и невъзможното за да направите пътуването по-малко рисково. Знаете колко крехки и раними са децата, а колко опасни са в същото време пътищата. Може би ще кажете, че шофирате внимателно, но нека ви кажем, че съвсем не е достатъчно да разчитате само и единствено на себе си.

Важен елемент от безопасността е това да накарате и другите да ви забележат и да са по-внимателни с вас. Точно както колоездачите носят светлоотразителни жилетки, така и вие би било много добре ако поставите на прозореца на колата едно декоративно мини боди, което да повиши сигурността, привличайки вниманието на останалите шофьори върху това, че пътувате с бебе.

Стил и елегантен дизайн

Декоративното боди, което ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме, успява по-изключителен начин да съчетае елегантен дизайн с лесна видимост от останалите водачи на пътя. Бодито е бяло на цвят с декоративни елементи в лилаво и симпатична малка щампа, която гласи "....... в колата". На празното място се изписва името на вашето дете, което трябва да изпишете при поръчката. 

Размери и удобство

Големината на тази декоративна дрешка не надвишава тази на човешка ръка. С точност бодито има дължина от 18 сантиметра и ширина от 10,5 сантиметра. Това позволява лесно и безпроблемно да го поставите на прозореца на колата ви и останалите шофьори да го забелязват, но без това да скрива видимостта, която имате към пътя.

Дрешката се прикрепя много лесно към различни повърхности. От една страна тя върви в комплект с мини закачалка, която позволява да се прикачи на различни места в автомобила. От друга страна бодито върви в комплект и с вендузи, благодарение на които можете да го поставите с лекота на стъклото.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук