Код на продукта: Б008
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.4 20

Мини боди за автомобил

Пътувате ли често с бебето в колата? Ако да, тогава ние от Смешки на Дрешки бихме желали да ви предложим един продукт, който ще направи пътуването ви много по-безопасно. Бебешкото мини боди е предназначено да съобщи на останалите водачи, че возите бебе в колата, което е изписано и на щампата на бяло-розовото мини копие на истинско бебешко боди. Топ качество и супер цена се съчетават за да защитят вашето дете от невнимателно шофиране от страна на други водачи.

Забелязва се от останалите водачи

Основната роля, която мини бодито изпълнява е да се забележи от останалите водачи в движението, което означава, че те ще са наясно, че във вашата кола се вози бебе. Това гарантира до голяма степен, че те ще са много по-внимателни. За да се вижда от останалите шофьори обаче, мини декоративното боди трябва да се постави на видимо място в колата.

Къде и как?

За да се вижда добре бодито е изработено в цветове, които лесно се забелязват, в случая ярък розов цвят. Розовото винаги се е считало за цвят, който много лесно привлича вниманието, по което прилича на червеното. За разлика от него обаче, розовото е по-малко агресивно.

Но за да се вижда добре декоративното боди то трябва да се постави на лесно забележимо място на страничен или заден прозорец на колата. Това може да се направи много лесно посредством прикрепените към бодито вендузи, които лесно могат да го прикачат към прозореца на колата. За всеки случай е прибавена към комплекта и мини закачалка, която позволява да закачите бодито на желано от вас място.

Размери

Мини бодито е наистина изключително малко и трудно надвишава размерите на човека длан. То е с размери от съответно 10,5 на 18 сантиметра. Това го прави едновременно достатъчно голямо за да се забелязва лесно, но и достатъчно малко за да не пречи на видимостта, която имате към пътя и към останалите автомобили.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук