Код на продукта: Б001
Наличност: В наличност
10.00лв.

Варианти за Розово мини боди за кола с име

Количество:


4.5 30

Налага ли ви се често да пътувате в колата с малкото си момиченце? Всеки родител или баба и дядо трябва да има по едно такова боди ако му се налага да с вози често с малкото бебче, защото по този начин вашата кола ще бъде по-безопасна от гледна точка на това, че останалите водачи ще са с една идея по-предпазливи.

За да се погрижим за това, ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме един миниатюрен продукт, който обаче притежава супер качество и невероятна цена, а освен по-висока сигурност, той ще ви подари и естетика, за която дори не сте и подозирали.

Щампата

Щампата е пъстра, но определено розовото изключително преобладава, което подчертава, че това мини боди е предназначено за кола в която се вози малко момиченце. На картинката е изобразено малко момиченце, което има биберон в устата, а около картинката е изписан текст "(име) в колата", като на мястото на (име) се поставя това, на вашето дете, което трябва да попълните при поръчката.

Размери

Това декоративно бебешко боди не е предназначено за носене, а за поставяне в автомобила, така че то няма различни размери и се предлага само в една големина - 10,5 на 18 сантиметра.

Как се поставя?

Декоративното мини боди се поставя по два различни начина. Първият е с помощта на вендузи. Те са естествена част от бодито и могат да го прикрепят към всякакви гладки повърхности. Това го прави много лесно за поставяне на прозореца на колата. Вторият начин е с помощта на мини закачалка. Тя е част от комплекта и може с нейна помощ да прикрепите бодито на удобно за закачване място.

Къде трябва да се постави?

За да бъде ефективно, мини бодито трябва да се постави на видимо място в колата, например на задния или на страничния прозорец. То има размери на човешка длан, така че лесно ще се забележи от останалите водачи в движението, което ще направи вашият автомобил едно малко по-безопасно място.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук