Код на продукта: Г037
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Принцесите са родени през | Месец по избор

Количество:


4.6 30

Ако искате да изненадате своя приятелка, дъщеря, сестра или любимата си по повод рождения ден или просто за да покажете колко много я цените, тогава можете да и купите малък, но много качествен подарък, който ние от Смешки на Дрешки бихме желали да ви представим. Става дума за елегантна дамска тениска, която ще позволи да съчетаете топ качество и цена в един продукт. Така едновременно ще изненадате свой близък, но няма да постъпвате неразумно и да харчите прекалено.

Стил и дизайн

Тази дамска тениска е много фино изработена. Тя има спортен стил, но може да се използва по всякакви поводи, в това число и за среща с приятелките когато просто желаете да изпиете по кафе в центъра. Тя е изработена по начин който подчертава извивките на фигурата по най-добрия възможен начин. Дрехата е изработена в два варианта. Единият е от 100% чист памук, а другият е малко по-луксозен и съдържа 5% еластан за по-приятно усещане.

Щампата

Щампата на тази дамска тениска е наистина много оригинална и гласи "Принцесите са родени през ....", като на празното място при поръчката трябва да заявите кой месец да бъде отпечатан върху дрехата. Щампата е много фино изработена и се изписва в много нежен и ефирен розов цвят. Освен това над текста има поставена и корона. Характерна черта е устойчивостта, която ще позволи на тениската да запази за дълго своя свеж и нов външен вид.

Размер

Тениската се предлага в 4 размера. За да изберете най-подходящия за вашите нужди, разгледайте внимателно таблицата, намираща се под продукта. В нея ще видите какви точно са параметрите на всяка отделна големина, както и точната дължина и ширина на всеки размер в сантиметри.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук