Код на продукта: 463
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Принц Иван" боди за Иванов ден

Количество:


4.4 27

Бебешкото боди с щампа за Иванов ден е оригинален начин да зарадвате детето на ваши близки и тях самите или пък може  да ви спести много чудене какво да облечете на детето си за неговия собствен имен ден. Това е чудесен пример за това как ние от Смешки на Дрешки предлагаме нещо стилно и оригинално с топ качество и на супер цена, спестявайки ви нуждата да обикаляте по магазините в търсене.

Дизайн

Дрехата предлага страхотен дизайн, който има изключително удобна за носене кройка. С дълъг ръкав или с къс, дрехата позволява на детето да се движи свободно без да се чувства ограничавано или да усеща какъвто и да е дискомфорт.

Какво представлява щампата?

Щампата на това бебешко боди представлява шегаджийско личице, което гледа ококорено и от чиято уста виси голям език. На главата на човечето е поставена корона. Цветовете са жълто на човечето и червено за короната. Забавната щампа е допълнена от надпис, който гласи "Принц Иван". Щампата е много издръжлива на пране и обещава, че ще запази цветовете си дори и след много дълго ползване.

Размерите

Размерите на това оригинално и ексцентрично бебешко боди са 8 на брой. Те гарантират, че дрехата ще може да се носи от всяко дете, което е на възраст до две години и шест месеца приблизително.

За да изберете точен размер, би било добре да разгледате в по-големи подробности какво пише в таблицата под продукта. Така например тя гарантира, че ще знаете каква е точната дължина и ширина на всеки отделен размер преди покупка. По този начин вероятността за поръчка на неточен размер се свива до минимум.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук