Код на продукта: SK002
Наличност: Няма наличност
21.90лв.

Варианти за Пола "Лилава феерия"

Количество:


4.6 18

Ако търсите за своята дъщеричка или за подарък за дъщерята на ваши близки нещо, което да е подходящо за малко момиченце, ние от Смешки на Дрешки имаме това, което ви е нужно. Предлагаме на вашето внимание елегантна и лека лятна пола за момиче, която може да се носи по всеки повод.

Пола за през лятото

Изработена от памук с най-високо качество, тази елегантна пола е идеалното решение за летните месеци. Нейната кройка позволява свободно движение, а платът е идеален за това тежко и жарко време от годината. Може да се носи както на по-официални събития, така и за една лека и неангажираща следобедна разходка в парка.

Нежни цветове

За изработката на тази пола са използвани възможно най-нежните и деликатни цветове. Тя е обагрена в нежно виолетово, което действа изключително успокояващо и създава неописуемо чувство за хармония и баланс.

Издръжливост на пране

Дрехата притежава изключително висока издръжливост на пране, без значение от това по какъв начин го правите. Ще можете да ползвате дори и най-силните детергенти, а това ще може да ви гарантира, че тя ще бъде винаги чиста. Автоматичната пералня не представлява абсолютно никакъв проблем на изработената с толкова внимание към детайла пола, като е предвидено, че тя ще запази своя първоначален външен вид за дълго време след като е закупена.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук