Код на продукта: 541
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект със забавен надпис "Подводно Царство"

Количество:


4.4 11

Ние от “Смешки на Дрешки” обичаме да радваме и забавляваме хората, а едно от нашите най-нови предложения ще направи точно това. Предлагаме ви комплект за баща и син, който се състои от комфортна детска тениска и мъжка тениска в същия стил.

Изработка

Комплектът е изработен от висококачествени материали, които гарантират удобство и възможност за продължително ползване на дрехите, без по тях да се появят видими следи от употреба. В изработката е вложена и не малка доза креативност, резултатът от която е уникален и оригинален дизайн, който ще се хареса на всеки.

Щампата

Щампата на двете тениски за татко и син е идентична. Тя изобразява обитателите на едно подводно царство по креативен и многоцветен начин. Тя се изработва така, че да издържи на многократно изпиране в автоматична пералня със силни препарати.

Направена от чист памук

Като изключим съдържанието от 5% еластан, тениските за баща и син от този комплект са изработени от висококачествен памук. Еластанът, от своя страна, си има предназначение и то е да подобри качествата на памучната материя, правейки я по-приятна на допир до кожата. Платът е изключително качествен и се понася много добре дори и от най-деликатната кожа.

Изключително удобна кройка

Кройката на дрехите от този комплект има подчертано спортен характер. Това означава, че те са подходящи не само за ежедневно ползване, но са добра опция и за любителите на спортните дейности.

Разнообразие от размери

Мъжката тениска покрива всички типове телосложение. Предлагат се размери както за хора с по-едра фигура, така и за по-дребнички и слаби господа. Детската тениска, от своя страна, покрива всички възрасти от 2 години до 12 - 13 годишна възраст.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук