Код на продукта: 543
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със забавен печат "Подводно Царство"

Количество:


4.2 5

Ние от “Смешки на Дрешки” ви предлагаме комфортно бебешко боди с къс ръкав, което е подходящ за всякакви поводи и за носене както навън, така и у дома. Изработено от висококачествени материали, то предлага уникален и оригинален дизайн. Щампата “Подводно царство” е красиво изработена и устойчива на пране в автоматична пералня и със силни препарати.

100% чист памук

Бебешкото боди е изработено от 100% чист памук, което не е случайно. Тази материя се понася много добре дори и от най-деликатната кожа, а бебешката е именно такава. Тази материя позволява на кожата да диша, приятна е на допир и поддържа здравословна температура.

Удобна кройка

Удобната кройка, когато говорим за бебешко облекло, има две основни измерения:

  • Да бъде лесна подмяната на пелените при необходимост

Нека започнем с един по-нестандартен поглед върху нещата и помисли за подмяната на пелените. Тя също е удобство, но не само за вас. За бебетата е мъчение да ги мяткате напред-назад докато ги преобличате, ето защо с този модел ние ви даваме възможност да подмените мръсните пелени само с няколко елементарни движения;

  • Да има възможност детето да се движи свободно

Едно от най-важните условия при подбора на бебешки дрехи е да се избере модел, който позволява на детето да има максимална свобода на движение. Това е важно условие ако желаете детето да се чувства добре в дрехата си и да я носи с желание;

Разнообразие от размери

Тази бебешка дрешка покрива всички нужди на децата до 2 години и половина. По правило, размерите следват на всеки три месеца, което е и приблизителният период, през който бебешкият гардероб се подменя.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук