Код на продукта: 307
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Подарък за мама за Деня на влюбените - боди с щампа

Количество:


4.5 34

Ако искате да зарадвате своята любима и майка на малкото ви момченце с нещо наистина специално за деня на Свети Валентин, тогава нашето предложение е изключително подходящо за вас. Ние от Смешки на Дрешки предлагаме оригинално бебешко боди с надпис "Честит Свети Валентин, мила мамо!", с което да облечете малката си дъщеричка за деня на влюбените и да се появите с бебето като заедно изненадате съпругата или партньорката ви в живота.

За кого е подходяща дрешката?

Бебешкото боди е подходящо за всички момиченца на възраст до 2 години и половина или на възраст от 0 до 30 месеца. По отношение на височината, бодито предлага размери за бебета от 56 до 98 сантиметра.

Какво представлява?

Бебешкото боди предлага класическа кройка, която се отличава с много естетичен дизайн и изключително високо ниво на удобство и комфорт. Дрешката се предлага във вариант с къс и с дълъг ръкав. Освен това, тя е изработена от 100% чист памук. Изключителното удобство обхваща всеки един аспект от тази прекрасна дрешка. Тя е много лесна за пране и поддържане. Може да се пере с всякакви перилни препарати.

Щампата

Щампата е изработена с много високо качество. Тя е надеждна и устойчива и е се поддава на износване. Тя е изработена в няколко цвята, основните от които са червен, син, розов и електрик син.

Размери

Тази дрешка се предлага в 8 различни размера. За да изберете най-подходящия от тях и за да не изпадате в ситуации, в които да се спрете на дреха, която ще бъде твърде голяма или твърде малка, най-добре подробно разгледайте таблицата под продукта, която дава детайлна информация за това колко е точната дължина и ширина в сантиметри на всеки отделен размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук