Код на продукта: P002
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче спяща овчица и име

Количество:


4.3 15

Искате да допринесете за това едно малко момиченце да се почувства специално, но все още не сте сигурни какъв жест може да предизвика подобен вид емоции. Предлагаме ви детска пижамка за момиче спяща овчица и име, която съвършената изненада както за вашето дете, така и за всяко останало момиченце, към което изпитвате симпатии.

Този модел облекло за сън е нещо, от което не бива да лишавате най-малките съкровища. Освен, че се предлага в дизайн, на който трудно могат да устоят малките дами, то комплектът от две части е в готовност да предложи несравнима доза удобство и комфорт през часовете за сън.

Дизайн, в който малките дами ще се влюбят

Пижамката е страхотен избор дори за най-активните деца. Свободно падащата кройка позволява свобода на движението. Стесненият крачол, на свой ред, игнорира нуждата от допълнителни корекции, спрямо дължината, след закупуването на дрешката. Можете да бъдете сигурни, че меките, топли и приятни на допир материи ще се погрижат подобаващо за спокойния сън на вашето отроче.

Върху лицевата страна на пижамката съзирате една весела и забавна овчица, която бива щампована в едни от най-пъстрите и привличащи детските погледи цветове. В допълнение към нея ние ви предлагаме да изпишем името на детето, на което я закупувате.

Третирането на пижамката не налага специални грижи. Нужно е единствено да следвате инструкциите, които ние от смешки на дрешки сме посочили върху етикета. Гарантираме ви, че дори и след многократни изпирания, то този модел детска пижамка за момиче спяща овчица и име ще запази яркостта и наситеността на своите прекрасни цветове. Зарадвайте детето си по неповторим и неочакван начин. Накарайте го да се почувства по-специално от всякога!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук