Код на продукта: P013
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче с бухалче ,име и сърчице

Количество:


4.4 20

Ако искате да зарадвате най-малките дами в семейството си, то смятаме, че тази детска пижамка за момиче с бухалче ,име и сърчице е перфектният начин за това. Едва ли съществува момиченце, което да не харесва розовия цвят. Ние сме се постарали да изработим това облекло за сън във възможно най-бонбонената гама, придаваща още повече очарование на самия модел.

В съчетание с бухалче, сърчице и името на детето, което да щамповаме върху горната част на комплекта, то пижамката се превръща в модел, който няма аналог. Гарантираме,ч е вашата малка госпожица ще се почувства специална, облечена в подобна дрешка. А що се отнася до часовете за сън, те със сигурност ще се превърнат в любимото време за детето ви.

Детска пижамка за момиче с бухалче ,име и сърчице – перфектният начин да кажете „Обичам те”

Наясно сме, че всеки един родител се стреми към това да осигури възможно най-качествените облекла за своите деца. Когато сте в процес на пазаруване, то първото нещо, на което отдавате сериозно внимание, е материята на самата дреха. В стремежа си да закупите най-мекият, чист и приятен на допир памук, то вие не малко пъти подценявате самия дизайн на дрехата.

За да не изпадате в подобни неприятни ситуации, то ние създадохме модел, който е балансирано съотношение между качество и дизайн. Освен че детето ви ще се наслаждава на памуковия допир върху нежната и деликатна кожа, то едновременно с това ще грее щастливо от вида на самата пижамка. Страхотно е, нали?

Можете да избирате сред множество размери, предназначени за деца от 2 до 7 – годишна възраст, според това колко е голямо вашето отроче. доверете ни се при избора на Детска пижамка за момиче с бухалче ,име и сърчице и ви обещаваме, че вашето дете ще се влюби в съня!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук