Код на продукта: P003
Наличност: Няма наличност
0.00лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче спяща панда

Количество:


4.6 18

Пандата е сред любимите животни за малките дечица. Неслучайно това животно присъства върху почти всяко едно облекло. Ние от Смешки на дрешки създадохме дизайн, на който малките госпожици трудно биха могли да устоят. Детската пижама за момиче е онази дреха, която несъмнено ще достави нечувана доза комфорт и удобство на малките ви съкровища.

Детска пижамка за момиче спяща панда – удобство и комфорт по време на сън

Дизайнът на дрехата е само част от предимствата, които предлага тя. Освен, че е забавна и атрактивна, заради пъстрата и свежа щампа, заемаща огромна част от лицевата й страна, то тази дреха за сън успява да предложи нечувана доза удобство и комфорт, на които малките дами да се насладят.

Присъствието на меките и пухкави памучни платове я превръщат в подходяща придобивка през всеки един от годишните сезони. За направата на дрешката ние внимателно и прецизно подбрахме възможно най-качествените материи, така че да не запарват детската кожа и като резултат на това да се появят обриви, зачервявания или друг вид нежелани последици.

Нощницата се предлага в разнообразни размерчета, подходящи за деца от 2 до 7 – годишна възраст. Можете да я закупите за своето момиченце или с тази съвършена дрешка да зарадвате друго дете, на което симпатизирате. Свободната кройка на двете части, от които се състои комплекта, са доказателство,ч е с тази дреха всяко момиченце ще се чувства комфортно по време на сън и след това.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук