Код на продукта: P001
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче с панда и сърчица

Количество:


4.7 10

Пандата е едно от любимите животни за малките принцеси. Незнайно защо те винаги насочват вниманието си към дрехи, чиято лицева страна е заета с някоя игрива и очарователна панда, намигаща им така примамливо. Неслучайно ние от Смешки на дрешки изработихме този модел, който не просто изкушава най-малките дами в семействата ви, но също така е в състояние да им осигури комфорт и удобство по време на сън.

Детска пижамка за момиче с панда и сърчица – дизайн, за който малките момиченца бленуват

Дизайнът е абсолютен шедьовър. Няма други думи, с които да го наречен. Долната и горна част от комплекта се съчетават перфектно, посредством тъмния кант около деколтето на блузката. Розовият цвят е сред любимите за момиченцата и това вероятно ще бъде първото нещо, което те да забележат.

Разбира се за едно малко дете дизайнът не е единственото нещо, на което родителите да отдават значение. От ключова важност е самата дреха да осигурява комфорт и удобство на мъниците, в противен случай едва ли сънят би бил толкова спокоен, колкото трябва да бъде, за да пораснат големи, както се казва.

За направата на облеклата за сън ние използваме възможно най-високия клас памучни материи, които са толкова меки и приятни на допир, че веднъж докоснали се до тях, но вас не ви се ще да ги изпускате от ръцете си. дори и след многократни изпитания памучните платове не се изменят. Единственото, с което е необходимо да се съобразите, са инструкциите за третиране, които ние сме ви посочили.

Съветваме дрехата да се поставя в пералнята машина обърната с опаката страна, за да съхраните вида й такъв, какъвто е в деня на получаване на пратката си. Можете да използвате всякакви изпиращи средства и ви гарантираме, че яркостта и наситеността както на самата дреха, така и на щампованата панда ще останат непокътнати.

Детска пижамка за момиче с панда и сърчица е страхотен подарък за всяка малка дама на възраст между 2 и 7 години!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук