Код на продукта: P052
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама,екрю с мече и цвете

Количество:


4.4 14

Детската пижама е едно чудесно и практично решение ако се колебаете какъв подарък да купите на своето дете или на детето на ваши близки.  С това няма как да сбъркате, тъй като ще направите избор, който съчетава високо качество и супер цена.

Ние от “Смешки на Дрешки” ви предлагаме един супер продукт, който ще се хареса на всяко дете. Създаден за малки момиченца, този модел пижама ще реши проблемите с удобното и комфортно облекло по време на студените зимни дни и нощи.

Какво представлява

Спалният комплект представлява пижама от две отделни части - горница с дълъг ръкав и долнище с дълги крачоли. Изработена от най-висококачествен памук, тази дреха предлага максимум удобство, свобода при движение и усещане за лекота.

Цвят екрю

Цветът екрю напоследък е изключително търсен и популярен. Той е подходящ както за мъжки, така и за дамски дрехи. Не прави изключение и използването му за детски облекла. Там той се счита за особено търсен и ценен заради лекото си пролетно излъчване.

Щампа с мече и цвете

Щампата представлява основен и доминиращ акцент на тази детска пижама. Тя заема преобладаващата лицева част на горнището. Изработена с много внимание и усет към детайла, тази щампа представлява изключително симпатично мече, което има на едното си слепоочие сърчице, а на другото - прекрасно и нежно розово цвете.

Размери

Тази детска пижама за момиченце се предлага в широко разнообразие от размери. Тя покрива целия възрастов диапазон от 2 до 12 годишна възраст, имайки се предвид и това, че всички деца имат различен ръст и различно телосложение.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук