Код на продукта: P008
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момче с влакче и име

Количество:


4.3 6

Имате момченце и все още се чудите каква дрешка да му закупите, така че да се чувства най-специалното дете на света? Предлагаме ви неповторим модел пижамка, чиито дизайн със сигурност ще накара детските очички да грейнат от щастие. Облеклото за сън е уникално съчетание между качество и дизайн, на които човек трудно може да устои.

Детска пижамка за момче с влакче и име – какво я кара да изглежда уникална и неповторима?

Комплектът облекло за сън се състои от две части, които са така прецизно моделирани, че да създадат максимално удобство и комфорт по време на сън. Панталончето е със свободна кройка, което позволява на детето да се движи, без да чувства никакво притеснение. В долната част има ластици и самият крачол е пада плавно по крачето, като едновременно с това коригира дължината, спрямо височината на детето.

По-голямата част от лицевата страна на блузката е заета от забавно и атрактивно камионче, а под самата щампа ние ще изпишем името на вашето дете и по този начин то ще се превърне в притежател на уникална и неповторима дреха.

Предлагаме този модел пижамка в размери, които са подходящи за деца от 2 до 7 – годишна възраст. Много от клиентите ни споделят, че закупените комплекти се превръщат в неизменна част от ежедневието на всяко едно момченце и те трудно успяват да се разделят с тях. Ако искате и вие да зарадвате вашите малки господа, то детска пижамка за момче с влакче и име е правилният избор за вас.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук