Код на продукта: P046
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама в екрю с юленче и име

Количество:


4.5 19

Ако търсите интересно решение за детски подарък, със сигурност ще го намерите в магазина на “Смешки на Дрешки”. Ние определено ще ви предложим артикули, които да грабнат вниманието ви, а един от тях е уникалната детска пижама с тюленче и име.

Размери

Пижамата се предлага в размери, които съответстват на момичета и момчета на възраст от 2 до 7 години. Отчита се това, че децата имат твърде различен тип ръст и телосложение.

Щампата

Щампата на тази детска пижама се изработва така, че да осигури оригинален и неповторим външен вид. Основен акцент на пижамата, тази щампа заема почти цялата лицева част на горнището.

Тя изобразява тюленче, до което се изписва името на детето, за което купувате дрехата. Тук трябва да се кажи, че тя е наистина много издръжлива и позволява без проблем да слагате дрехата в пералната машина.

Удобство във всяко отношение

Кройка и материя се обединяват за да направят тази дреха олицетворение на удобството и комфорта. Тя е свободна като дизайн, така че позволява на детето да се чувства добре по време на сън.

Материята е много приятна на допир. Използва се висококачествен памук, който непременно ще ви хареса. Това е плат, който едновременно позволява на кожата да диша и я поддържа топла по време на сън.

Създадена за зимните месеци, тази дреха ще създаде усещане за комфортна температура. В същото време, детето няма да се чувства прекалено топло облечено, защото се отчита и това, че то ще се завива с топли завивки.

Неутрално решение

Тъй като екрюто е бледо жълт цвят, дрехата се приема за неутрална. Това я прави подходяща както за момче, така и за момиче. В подобна насока ни навежда и картинката с тюленче, както и кройката на тази пижама.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук