Код на продукта: P051
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю, за момиче - спяща овчица и име

Количество:


4.6 14

Покупката на детска пижамка в екрю, за момиче - спяща овчица и име е един изключителен избор за подарък, било то с повод или без повод. Ако искате да зарадвате детето на своя близка приятелка или сте решили да усмихнете своето момиченце у дома, то тази дреха за сън е чудесна идея.

Моделът е оригинален и атрактивен. Със сигурност няма как да бъде подминат, заради това, че щампата заема по-голямата част от лицевата страна на блузката. Внимателно подбраните цветове са ярки и наситени. Дори и след многократни изпирания те ще успеят да се съхранят.

Детска пижамка в екрю, за момиче - спяща овчица и име – удобство и комфорт

Леката и свободно падаща кройка на панталончето е основен признак за комфорта, на който да се радват вашите наследници или тези на близки приятели и роднини. Блузката е с изключителен дизайн не само заради красивата и атрактивна щампа, но и заради овалното деколте и тъмният кант, който е страхотна препратка към стилната и изчистена долна част на пижамката.

Можете да поръчате пижамата с името на вашето дете и по този начин ще се сдобиете с дреха, която няма аналог. Благодарение на детска пижамка в екрю, за момиче - спяща овчица и име вие сте в състояние да накарате своето дете да обикне съня.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук