Код на продукта: P050
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю, за момче - спяща овчица и име

Количество:


4.4 7

Мислите, че момченцата не се интересуват от мода и не биха обърнали внимание на това, ако в гардероба им прибавите няколко атрактивни, модерни и доставящи комфорт, дрехи?! Предлагаме ви страхотен начин за изпълнението на този експеримент. На вашето внимание представяме детска пижамка в екрю, за момче - спяща овчица и име.

Детска пижамка в екрю, за момче - спяща овчица и име – коктейл от светове и багри

Този модел няма как да остане незабелязан, заради това, че е олицетворение на високото ниво на дизайнерското въображение. Цветовете, включени в щампата, са внимателно подбрани и това допринася дрехата да се превърне в една от най-обичаните и предпочитани. Дори и след многократни изпирания, то ние ви гарантираме, че щампата ще се запази такава, каквато и била в деня на получаването на пижамата.

Размери за малки и големи

Размерите са предвидени както за най-малките момченца на възраст от две години, така и за подрастващите вече малчугани до 7 – годишна възраст. Лесно можете да коригирате даден размер, в случай че горната или долната част от пижамата не е с точните мерки за вашето дете.

Всяка една поръчка се обработва в рамките на няколко часа, което гарантира, че до 2-3 работни дни тя ще ви бъде доставена. Детска пижамка в екрю, за момче - спяща овчица и име е подходящ подарък за всяко едно дете, независимо дали съществува конкретен повод за това.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук