Код на продукта: P010
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момче спяща панда и име

Количество:


4.4 10

Пижамата е изключително важна част от гардеробчето на всяко едно момченце. Освен това тази дрешка е предпоставка за спокоен сън и часов, в които детето ви да се чувства спокойно и комфортно. Предлагаме на вниманието на всички родители детска пижамка за момче спяща панда и име. Това моделче със сигурност ще прикове любопитните детски очички право към себе си.

Детска пижамка за момче спяща панда и име – защо да я закупим?

Съществуват няколко основни причини, заради които наистина си заслужава да инвестирате парите си в това облекло за сън. На първо място е радостта на вашите малки съкровища. Всяко едно дете, независимо дали става въпрос за момче или момиче, изпитва огромна радост, когато му бъде подарено нещо, без значение дали е дреха или играчка.

Дизайнът на пижамката е атрактивен и запомнящ се. Името, което ние от Смешки на дрешки сме в готовност да изпишем, превръща дрехата в неповторима и оригинална. За направата на щампата и надписа използваме възможно най-висок клас мастила, които са напълно безвредни за вашите малчугани. Дори и след многократни изпирания те запазват своята яркост и наситеност.

Изработваме модела в няколко основни размера, които са подходящи за деца от 2 до 7 – годишна възраст. В случай, че изпитвате известна доза колебания кой номер да посочите, то ние сме на разположение да ви съветваме и консултираме.

Предлагаме ви да подарите на детето си дреха, благодарение на която да се влюби в съня. Детска пижамка за момче спяща панда и име е сигурният начин, че ще постигнете това!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук