Код на продукта: P049
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю,за момиче спяща панда и име

Количество:


4.6 11

Наясно сме, че всяка една малка дама, независимо от възрастта си, се стреми към това да изглежда добре във всеки един момент. Ние от Смешки на дрешки се превърнахме в дизайнер на едни от най-атрактивните и запомнящи се детски пижами за сън, с които да очаровате вашите съкровища.

Детска пижамка в екрю,за момиче спяща панда и име е начин да предизвикате искрена усмивка върху лицето на всяка малка госпожица. Разбира се, към щампата със спяща панда ние ще добавим името на детето, така че подаръкът да се превърне в изцяло персонализиран. Мастилото, с което ще си послужим за изработката на детската дрешка, е висок клас и това гарантира запазване на цветовете такива, каквито са при получаването на вашата пратка.

Детска пижамка в екрю,за момиче спяща панда и име – добрият избор за всеки повод

Детската пижамка е подходящ подарък както за вашето дете, така и за това на ваша приятелка, близка или роднина. Ние от Смешки на дрешки ви обещаваме, че това, което се изисква от нас – комфорт и удобство по време на сън – го гарантираме на сто процента. Дрехата е предназначена за деца от две до седем годишна възраст.

Моделът е класически, състоящ се от две части – блузка и панталонче. Свободната кройка на долната част от комплекта осигурява движение по време на сън и по този начин мъниците ви ще се чувстват в свои води. Стеснената част на крачола спомага за лесното регулиране на дължината, в случай че се окаже, че избрания от вас размер е с една идея по-голям.

Детска пижамка в екрю,за момиче спяща панда и име е перфектният подарък за всяка една малка и подрастваща дама.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук