Код на продукта: P048
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю, за момче спяща панда и име

Количество:


4.5 6

Ако искате да зарадвате вашето дете или това на ваша приятелка или роднина, то ние от Смешки на дрешки ви предлагаме детска пижамка в екрю, за момче спяща панда и име. Моделът е изключително атрактивен и едва ли съществува малчуган, който да не се привърже към тази дреха, както към приятел.

Меки и топли платове

Моделите се изработват от едни от най-висококачествените памучни материи, които са меки и приятни на допир. Те не ще предизвикат раздразнение или друг вид проява на чувствителност при иначе деликатната детска кожа. Само с един допир ще се уверите в това. Усещането, което ще изпита вашето дете по време на сън, е несравнимо.

Ярки и наситени цветове, които се запазват във времето

Атрактивната, цветна и свежа пижамка е уникален и неповторим начин да предизвикате усмивки по лицата на малчуганите. Спящата панда, намираща се върху лицевата част на блузката от комплекта е изцяло тематична за една дреха за сън. 

Мастилото, използвано при изработката на пижамите, е издържало на всякакви тествания и се е доказало във времето. Можете да тренирате този текстилен шедьовър с различни перилни препарати, като това не би рефлектирало върху неговия перфектен вид.

Предлагаме ви удобна и комфортна детска пижамка в екрю, за момче спяща панда и име, с която вашето съкровище да заспива всяка нощ!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук