Код на продукта: P007
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момче - спяща овчица и име

Количество:


4.5 17

Искате да зарадвате вашето момченце, по случай неговия рожден ден, имен ден, Коледа или друг празник? Дълго време се чудите какъв подарък да му изберете, тъй като то си има всичко, от което се нуждае. Мислите ли, че една забавна и атрактивна пижамка би се оказала излишна за малкия господин? Разбира се, че не. Ние от Смешки на дрешки ви предлагаме изумително красиви и запомнящи се модели, на които човек трудно може да устои. В този ред на мисли ви представяме детска пижамка за момче - спяща овчица и име.

Защо да си закупите моделът със спяща овчица и име?

Първото и най-важно нещо е цветът на моделчето. Вероятно сте забелязали, че момченцата са върли привърженици на синьото, докато при момиченцата любимият цвят е розовото. Затова и ние ви предлагаме моделчето в запомнящ се син нюанс, който ще прикове погледите на малките господа право към себе си.

Спящата овчица е до толкова забавна и свежа, та дори и най-безчувствените момченца нямат да останат безразлични към нея. В допълнение към щампата сме в готовност да изпишем името на вашия сладур. Дрешката се изработва в две части, като по този начин успява да достави максимален комфорт по време на сън. Лишена е от копчета и това улеснява значително нейното събличане и обличане.

Ние от Смешки на дрешки ви предлагаме моделчето в размери, които са подходящи за деца от 2 до 7 – годишна възраст. Зарадвайте своите малки съкровища, без да е нужно да инвестирате кой знае каква сума средства. Детска пижамка за момче - спяща овчица и име е страхотен начин да предизвикате радост в детските очички!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук