Код на продукта: P038
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка сладки сънища с луна и бухалче в екрю

Количество:


4.7 6

Пижамките са съществено важна част от гардеробчето на децата ви. Когато избирате тази дреха, то не подценявайте няколко основни фактора, свързани с материята, кройката и дизайна. Ако внимателно премислите всеки един от тях, то навярно изборът ви ще се окаже правилен. Ние от Смешки на дрешки ви предлагаме един изключителен и неповторим модел детска пижамка сладки сънища с луна и бухалче в екрю, която е в състояние да накара всяко едно дете да се влюби в съня.

Детска пижамка сладки сънища с луна и бухалче в екрю – подарък или покупка за нашето дете?

Моделът, в най-общи линии, е предпочитан от родителите на момиченца, тъй като върху лицевата страна на блузката е щамповано изключително сладко бухалче в едни от най-нежните и топли цветове, присъщи за малките дами. Цветът на горната част на облеклото е екрю и това допринася за запомнящия се дизайн. Надписът единствено напомня за предназначението на дрешката.

Около деколтето й е добавен тъмен кант, който успява хармонично да си кореспондира с панталончето. Свободната кройка на този модел успява да достави нужните удобство и комфорт за всяко едно детенце. Моделчето се изработва за деца на възраст между 2 и 7 годинки.

Няма никакво значение дали сте решил ида закупите пижамката като подарък за своето дете или сте с намерението да я поднесете на друго момиченце, то крайният резултат ще бъде на лице, а именно – незабравима изненада. Детска пижамка сладки сънища с луна и бухалче в екрю е възможно най-удобната дрешка по време на сън.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук