Код на продукта: P047
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю с влакче и име

Количество:


4.6 14

Ние от smeshkinadreshki.com ви предлагаме изключително атрактивна и запомняща се детска пижамка в екрю с влакче и име, с която да зарадвате най-малките господа в семейството си. моделът е предназначен за момченца от 2 до 7 –годишна възраст. Постарали сме се да ви осигурим таблица с мерки, която вярваме, че ще ви послужи при избора на конкретното размерче.

Защо да си закупите Детска пижамка в екрю с влакче и име?

Няколко са основните причини, подтикващи ви да инвестирате в покупката на тази изключителна дреха. На първо място са меките и приятни на допир памучни материи, които ви гарантираме, че не ще бъдат причина за обриви, зачервявания или друг вид алергични реакции по кожата на вашите наследници. Внимателно подбираме платовете, с които ушиваме детските дрехи за сън, така че те да са основен виновник за продължителен и спокоен сън.

Името, което сме в готовност да щамповаме върху уникално и неповторимо мека горна част е точно онзи елемент, който превръща пижамата в неповторима. Когато една дреха, без значение от нейното предназначение, бъде персонализирана, то тогава тя се превръща в уникална. Дори и след многократни изпирания цветовете не избледняват. Единственият ни съвет към вас е да изпирате дрехите обърнати с лицевата страна навътре и да не ги третирате на температура по-висока от 40 градуса.

Предлагаме ви наистина страхотен и неповторим начин, по който да зарадвате вашето собствено дете или това на ваше приятелско семейство. Долната част на комплекта е с ластик на крачетата, което позволява панталончето да се регулира лесно, без необходимост от нанасяне на допълнителни корекции. Избирайки да си закупите Детска пижамка в екрю с влакче и име, то вие сте на път да породите възхита и удивление в невинните детски очи на всеки малчуган!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук