Код на продукта: P018
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче с пингвинче

Количество:


4.5 11

Децата са най-важните фигри във всяко едно семейство, затова и ние родителите всячески се стремим да допринасяме за това те да бъдат щастливи. Ако искате да зарадвате своите малки съкровища с нещо оригинално и атрактивно, то ние ви предлагаме детска пижамка за момиче с пингвинче.

Този модел е изключително забавен и оригинален. Освен, че се изработва в любимия за момиченцата розов цвят, то върху горната част на комплекта е щампован пингвин, заемащ по-голямата част от самата блузка. За изработката на щампите ние от Смешки на дрешки използваме висок клас мастила, които ви гарантират, че по никакъв начин не са опасни за здравето на вашите мъници.

Детска пижамка за момиче с пингвинче – защо вашите мъници я заслужават?

Със сигурност всеки един родител е на мнение, че неговото дете заслужава най-доброто. Затова и той насочва вниманието си към най-високия клас продукти, било то играчки, дрехи и прочие. За направата на пижамката ние си служим с наистина висококачествен памучен плат, който е толкова мек и приятен на допир, че човек трудно може да се раздели с подобно текстилно произведение на изкуството.

Кройката на комплекта е свободна и това позволява дори на хипер активните деца да се движат спокойно по време на сън. Горната и долна част на модела се съчетават брилянтно, благодарение на канта, който обгръща деколтето на блузката.

Ако искате да зарадвате най-малките дами до сърцето си, то този модел детска пижамка за момиче с пингвинче е страхотен избор за вас!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук