Код на продукта: P045
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка в екрю с пингвинче и име за момиченце

Количество:


4.6 17

Детска пижамка в екрю с пингвинче и име за момиченце е уникална възможност да зарадвате най-малката дама в семейството си. Моделът е забавен и атрактивен и със сигурност ще накарате своята дъщеря да се влюби в него. Това, което превръща пижамата в дреха без аналог, е името на детето, изписано върху нея.

Можете да поръчате моделчето с пълното наименование на детето или със съкратена версия на името. Всичко е плод на вашето въображение. Ние ви обещаваме, че този модел е ненадминат и със сигурност е сериозна предпоставка да накара малкото момиченце да обикне времето за сън.

Мека и пухкава, дрехата несъмнено ще се превърне в любимо облекло в детското гардеробче. Пингвинчетата, които са щамповани върху горната част на пижамката, допринасят за нейната забавна и атрактивна визия. Ние работим със 100% безвредни мастила. Освен това цветовете ще запазят своите яркост и наситеност за дълго време.

Време е за сън с детска пижамка в екрю с пингвинче и име за момиченце

Ако искате да накарате детето си да се влюби в съня, то тази пижамка е перфектният начин за това. Моделът е практичен и удобен. Подходящ е както за домашно ползване, така и като част от облеклото в детската градина, посещавана от момиченцето ви.

Доверете ни се и няма да съжалявате за избора си.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук