Код на продукта: P053
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама в екрю за момиченце с име и цветя

Количество:


4.4 14

Детска пижама в екрю за момиченце с име и цветя е чудесно решение за всеки от вас, който иска да направи малък подарък на своята дъщеричка. Тази оригинална и стилна дрешка може също така да бъде решение на въпроса какво да подарите, когато гостувате при свои близки по повод Коледа, имен ден или рожден ден на тяхното малко момиченце.

Разнообразие от размери

Ние от “Смешки на Дрешки” сме сигурни, че ще намерите подходящ размер пижама за вашето момиченце, независимо от неговата възраст, ръст и телосложение. Предлагаме изключително богато разнообразие от номера, от които да изберете най-подходящия. 

Щампата

Централен момент в дизайна на тази оригинална детска пижама е нейната щампа. Тя представлява изписано името на вашето момиченце или на детето, за което купувате дрехата. Под името е оформен малък букет от цветя, който пленява с усещане за свежест, нежност и пролетна нотка.

Щампата е много издръжлива на поставяне в перална машина и не се влияе от пране на висока температура, дори и при използването на разнообразни перилни препарати. Цветовете ще се запазят в отлично състояние и дрехата ще изглежда все така нова и в отлично състояние.

В елегантен цвят за момиченце

Пижамата е в оригиналния и изключително желан напоследък цвят екрю. Това е разцветка, която създава нежно пролетно усещане. Този цвят се счита също така за неутрален и е подходящ за тези от вас, които искат да излязат от капана на розовото.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук