Код на продукта: P017
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижамка за момиче с пингвинче и име

Количество:


4.6 16

Искате да зарадвате детето си с нещо атрактивно, оригинално и единствено по рода си?!? Предлагаме ви детска пижамка за момиче с пингвинче и име. Това е модел, който гарантирано ще прикове детските очички право към себе си. Излишно е да казваме, че розовият цвят, в който бива изработена горната част от комплекта, е любим за почти всички малки дами. В допълнение сме прибавили забавен пингвин и името на детето, което да щамповаме в красив и оригинален шрифт.

Детска пижамка за момиче с пингвинче и име – кажете „Обичам те” на вашето момиченце

Пижамата е страхотен начин да демонстрирате обичта си към най-малките. Благодарение на материалите, които ние от Смешки на дрешки използваме за направата й, то тя се превръща във възможно най-приятната и мека на допир дреха, която вашите деца да облекат по време на сън. Фините памукови нишки не ще предизвикат зачервявания, раздразнение или други алергични реакции.

На свой ред, мастилата, използвани за изработката на щампите и надписите, са абсолютно безвредни както за децата, така и за възрастните. Дори и след многократни изпирания това страхотно и неповторимо бижу не ще промени своя първоначален вид.

Свободно падащата кройка позволява на дамите да се чувстват комфортно по време на сън. Обещаваме ви,ч е този модел ще се превърне в дреха, с която вашите мъници трудно ще се разделят за в бъдеще.

Кажете „Обичам те” на вашето момиченце по един различен и оригинален начин. Предизвикайте сълзи от щастие в неговите очички, без да е нужно да инвестирате кой знае колко средства. Погрижете се за неговите комфорт и удобство по време на сън и след това. Детска пижамка за момиче с пингвинче и име е перфектният избор за деца от 2 до 7 – годишна възраст!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук