Код на продукта: P024
Наличност: Няма наличност
14.90лв.

Варианти за Детска пижама синя NAP NAP MASTER ЗА МОМЧЕ

Количество:


4.9 13

Изборът на детска пижама е сложен, защото това, което се предлага в търговската мрежа, твърде често е със съмнително качество. Недобрата изработка и лошият избор на материали могат да причинят проблем на чувствителната детска кожа.

Ето защо ние от “Смешки на Дрешки” ви предлагаме възможността да получите топ качество на невероятна цена. На ваше разположение са детските пижама, изработени от памук и най-качествени оцветители.

Щампата е централен акцент на тази детска пижама за момче. Материалите, от които е изработена са издръжливи и безвредни, а вие ще можете да им се наслаждавате дълго време, в което те ще запазят първоначалния си вид.

Какво представлява

Тази очарователна пижама за малко момче е подходяща за деца на възраст от 2 до 7 години. Тя е изработена с изключително качествени материали, които по никакъв начин да не дразнят чувствителната кожа на детето. Лицевата страна на пижамата е доминирана от щампа, на която пише “Nap, nap master”. Дрехата е оцветена в два нюанса на синьо - светъл, небесен и по-тъмен син.

Идеална за зимата

Тази удобна и комфортна пижама е чудесно решение за студените зимни месеци. Тя носи удобство и комфорт, които ще направят студените нощи топли и уютни. В същото време, дрехата е лека и приятна за носене.

Лесна за поддържане

Децата лесно цапат облеклото си, пък било то и пижамата. Това е причината, поради която тази дреха е толкова лесна за поддържане. Тя се пере и суши лесно и без проблем. Гарантира, че цветовете ще се запазят в отлично състояние дори и когато перете пижамата често в автоматична пералня и със силни перилни препарати.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук